(ВІДЕО) У Харківському прикордонному загоні звільняються в запас строковики призову «Осінь-2019»

НАЗАД
13 квiтня 2021 15:58

Відповідно до Указу Президента України – Верховного Головнокомандувача ЗС України у Харківському прикордонному загоні тривають заходи з нагоди звільнення в запас військовослужбовців строкової служби.

Цими днями до рідних домівок прибудуть 15 прикордонників Харківського загону, які призивалися до лав Держприкордонслужби восени 2019-го. Протягом півтора року хлопці сумлінно охороняли державний кордон України та пишаються цим, адже бути прикордонником – почесно.

Слід відзначити, що під час проходження військової служби в підрозділах прикордонного загону, хлопці неодноразово брали участь в затриманні правопорушників. Служба на кордоні зі вчорашніх юнаків зробила справжніх чоловіків. Загартувала їх, вони змужніли та, завдяки випробуванням, які довелось пройти, стали фізично сильнішими та морально стійкішими.

Керівництво прикордонного загону подякувало кожному військовослужбовцю. Строковиків привітали з успішним завершенням служби та подякували їм за відданість присязі. Також кращих військовослужбовці було заохочено почесними грамотами за сумлінне виконання громадянського обов’язку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси